Власник європейської візи Кобзон закликав припинити дипломатичні відносини з США

Не можна жартувати з Росією, сказав Кобзон
Дипломатичні відносини Росії з США треба тимчасово припинити, заявив в ефірі Російської служби новин депутат Держдуми, народний артист СРСР Йосип Кобзон.
Таку пропозицію Кобзон висунув у світлі відмови в американській візі голові Ради Федерації Валентині Матвієнко.
"Вони не пустили Матвієнко. Мало того, що вона голова ради федерації, вона ще й жінка. Застосували якісь дурні санкції. Я б припинив всі дипломатичні відносини (з США), щоб американці задумалися, що з нами не можна так робити, не можна жартувати з Росією. Є народ Росії, вільний, що любить свою країну. З нами жартувати я б не рекомендував нікому", - сказав Кобзон.
Необхідний мінімум контактів між двома країнами можуть підтримувати консульські групи, впевнений він. "Вони можуть вести діалог і домовлятися про все. Але якийсь жест потрібно зробити, щоб він був зрозумілий. Що це дурість несусвітня, що допустили американці", - додав депутат-співак.
    Нагадаємо, раніше стало відомо, що прихильник терористів, народний артист СРСР Йосип Кобзон, незважаючи на накладені на нього санкції, все ж полетить на лікування до Європи. Як повідомили російські ЗМІ, в цьому йому якимось чином посприяв глава Кремля Володимир Путін.

    Related

    Події у світі 1525893465443408542

    Post a Comment

    emo-but-icon

    Пошук у цьому блозі

    Читають

    Свіже

    Add to Any

    Свіже

    РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

    Варто подивитись

    Нас відвідали

    Лічильники

    item