У Слов'янську СБУ при отриманні хабарів затримала чотирьох міліціонерів



Вони одержували гроші від місцевих жителів за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за збут наркотиків.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно із внутрішньою безпекою Міністерства внутрішніх справ України і прокуратурою затримали на хабарі двох старших інспекторів одного з спецбатальонов міліції, двох інспекторів Державної автомобільної інспекції Слов'янська та їх спільника - колишнього працівника міліції. Про це повідомили в прес-центрі СБУ.
За даними відомства, затримані вимагали та отримували гроші від місцевих жителів за непритягнення їх до кримінальної відповідальності за збут наркотичних речовин.

Співробітники спецслужби затримали інспекторів спецбатальйону при отриманні хабара у 30 тис. гривень. Гроші зловмисники отримували у власному автомобілі. Паралельно в місті були затримані співробітники ДАІ.


Спільником "правоохоронців" виявився колишній співробітник міліції, який надавав інформацію про наркоділків. За це він отримував певний відсоток від отриманих хабарниками грошей, додали в СБУ.

Затримання відбулося в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 307 та ч. 2 ст. 365 Кримінального кодексу України.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.


Related

Гаряча новина 1548161605877326575

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item