2 бійці загинули в зоні АТО



На Луганщині загинуло 2 українських військових. Також поранений один цивільний. Це сталося вчора, на День захисника України.
Про це повідомили в Луганській обласній адміністрації.
За їх даними, бійці загинули під артилерійським обстрілом в Попасній. В цьому районі бойовики 18 разів відкривали вогонь. Гатили зі 152 мм гармат і 120 мм мінометів. Водночас Речник Міноборони з питань АТО Андрій Лисенко спростовує заяву, пише "Українська правда".
"У нас є інформація про загибель двох військовослужбовців. Але не внаслідок бойових дій, а через побутовий конфлікт серед військовослужбовців", - сказав він.
Також повідомив про трьох поранених бійців.
"Мешканець Золотого отримав поранення у своєму будинку. Ми платимо дуже високу ціну за встановлення миру в Україні, але тримаємо своє слово. Навіть під шквальним вогнем противника хлопці дотримуються наказу і не відповідають на провокації", - повідомив Юрій Гарбуз, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Луганщини.
За інформацією Соцпорталу, такі сильні обстріли в Попасній були в травні цьогоріч. Тоді загинуло 2 військових і так само волонтерів.

Related

Події в Україні 1985504660055493465

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item