СБУ викрила розкрадання коштів працівниками Укрзалізниці в особливо великих розмірах

Правоохоронці вилучили гроші і документи
У Харківській області співробітники Служби безпеки та поліції за сприяння керівництва Укрзалізниці викрили розкрадання державних коштів в особливо великих розмірах.
Як розповіли в прес-службі СБУ, посадові особи одного із структурних підрозділів регіональної філії Південна залізниця систематично розкрадали державні кошти, призначені для ремонту вантажних вагонів, а також вузли і агрегати до рухомого складу. Сума збитків компанії за кілька років використання протиправних схем становить майже 30 млн гривень.
У четвер, 10 листопада, правоохоронці одночасно провели десять обшуків за місцями роботи та проживання фігурантів кримінальної судочинства на території Куп'янська та Куп'янського району Харківської області.
Під час обшуків вилучено документи, що свідчать про здійснення безтоварних операцій, електронні носії інформації про залучення до злочинної діяльності фіктивних суб'єктів господарювання, а також отримані злочинним шляхом гроші і цінності на суму більше одного мільйона гривень.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження, тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Вирішується питання про оголошення підозри причетних до протиправної діяльності.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував чиновника Укрзалізниці, який викрав понад 13 млн гривень.

Related

Події в Україні 7539181823281113099

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item