Парубій розповів, чому Рада навіть не розглянула питання про візовий режим з Росією

Андрій Парубій: Це питання залишається під моєю особистою опікою
Голова Верховної Ради Андрій Парубій повідомив, що парламент в 2016 році не зміг навіть розглянути рішення про введення візового режиму з країною-агресором Росією, так як у депутатів були різні точки зору щодо цього питання.
В інтерв'ю УНІАН він підкреслив, що негативне голосування щодо питання віз з Росією могло би стати великим іміджевим ударом по Україні.
"Після того, як деякі фракції попросили перенести це рішення, я запропонував головам парламентських фракцій і МЗС продовжити обговорення та опрацювання цього питання, щоб була вироблена позиція щодо нього". - сказав Парубій.
Спікер ВР висловив надію, що в 2017 році депутати зможуть досягти згоди щодо запровадження віз з Росією.
"Це питання залишається під моєю особистою опікою. Я буду на ньому наполягати, щоб воно знайшло підтримку у сесійній залі", - зазначив Парубій.
Нагадаємо, в жовтні МЗС України виступило з ініціативою ввести візовий режим з Росією. Однак низка народних депутатів висловилися проти цього.
У грудні міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що відомство готує пропозиції для введення візового режиму між Україною і РФ.

Related

Політика 2960120152013609604

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item