Андрій Данилко розказав про концерти українських артистів у Росії



Шоумен Андрій Данилко заявив, що виступає проти зриву концертів українських виконавців у Росії.

"Я проти безчинств, коли купка хуліганів зриває дійство, яке організовували півтори тисячі працівників. Якщо люди хочуть піти і розважитися за свої гроші на концерт Потапа і Насті чи Світлани Лободи, як можна їм заважати? Для того, щоб не пускати українських артистів у Росію в держави мають бути законні підстави. Нехай затвердять відповідний документ. Решта — це травля і беззаконня", - сказав Данилко.
"Так само — якщо не подобається Ані Лорак, не слухай її пісень. Але зривати концерти в Україні, вискакувати з образами на сцену, забирати квіти у її матері — це чистої води замовні акції. Це було в листопаді 2014 року. Відчув на собі подібні "протести" під час виступів у Тернополі 2000 року. Знаю, як їх роблять. Після концерту городяни почали кидати на сцену яйця, скандуючи: "Геть" і "Ганьба". Їх скрутили охоронці. Коли все закінчилося, підійшов до протестувальників. Питаю: "У чому проблема? Виступи мої не подобаються? Чи те, що я перевдягаюся?" Вони у відповідь: "Нам треба якось жити!" Громадяни, які хочуть висловити свою позицію, мають іти на мітинги. Артисти — не найбільша проблема в Україні. Влада просто має якось відволікати народ, від більш насущних питань. Як неспівмірні з мінімальною зарплатою і пенсією комунальні тарифи", - додав він.
Гуморист і співак з Полтавщини Андрій Данилко виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки з 1989 року. Вчився у Київському естрадно-цирковому училищі. З 1997 року знімався у розважальній програмі "СВ-шоу" телеканала "1+1" в образі Сердючки-провідниці. Записав чотири музичні альбоми. 2007-го став переможцем національного відбору Євробачення. На міжнародному конкурсі посів друге місце з піснею Dancing Lasha Tumbai .

Related

Суспільство 7455647197190052132

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item