4 продукти, які необхідно їсти жінкам для краси


Жіночому організму потрібні певні вітаміни, щоб залишатися привабливими та сяючими. Вони містяться в чотирьох продуктах, які варто включити в раціон.
Чорниця
У чорниці містяться антиоксиданти, і це її головна цінність. Ягода допомагає організму боротися з різними захворюваннями, в тому числі служить для профілактики раку. До складу чорниці входять вуглеводи, калій, кальцій, фосфор і магній, натрій, мідь, залізо, вітамін С, В1, В6, РР і пантотенова кислота.
Чорниця корисна для жінок ще й тим, що здатна вичищати з кишечника шлаки і токсини.
Вівсянка
У цьому популярному продукті міститься багато важливих мікроелементів: магній, фосфор, кальцій, цинк, селен, вітаміни групи В.
Вівсянка підходить для харчування людей, які страждають на анемію, зайвою вагою або мають проблеми з шлунково-кишковим трактом, а також людям зі слабким серцем. Більш того, фосфор і кальцій допомагають зміцнити кісткову тканину і зуби. Волосся при регулярному вживанні вівсянки зміцняться, а нігті перестануть розшаровуватися.
Капуста
Цей овоч - відмінне джерело клітковини, вітамінів А, D і К, фолієвої кислоти, а також великої кількості мікроелементів. Капуста багата антиоксидантами і регулярне її споживання сприяє зниженню ризику розвитку раку.
Жирна риба
Риба багата фолієвою кислотою, яку косметологи рекомендують регулярно приймати при проблемах зі шкірою, волоссям і нігтями. Що входять до складу риби омега-3 жирні кислоти уповільнюють старіння організму, відновлюючи хромосоми в клітинах.
Жінкам після 35-ти років рекомендується вживати лосось 3 рази в тиждень, щоб запобігти появі зморшок.

Related

Здоров'я 3170840635800365929

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item