Поліція дізналася ім'я затриманого чоловіка зі зброєю біля Ради

Рушниця затриманого

Мітингувальники поставилися до затримання підозрілої людини "з розумінням".

 
Правоохоронці встановили особисті дані затриманого чоловіка зі зброєю біля будівлі Верховної Ради. Про це в ефірі 112 Україна повідомив начальник головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.
 
"Уже встановлено його особисті дані - він приїхав з Одеської області. Зброю цю він також там придбав, буквально, кілька днів тому. Тому будемо з'ясовувати, для чого він її купив і навіщо він прямував до наметового містечка", - сказав Крищенко.
 
Він уточнив, що виявлений у чоловіка пістолет типу Флобер призначений для відстрілу гумових куль. Також у затриманого були відповідні патрони і радіостанція. Гвинтівку правоохоронці ще перевіряють.
 
"Учасники акції біля Верховної Ради спокійно і з розумінням поставилися до затримання чоловіка зі зброєю", - додав Крищенко.
 
За даними поліції, наразі ситуація в наметовому містечку на вулиці Грушевського спокійна. Біля Ради близько тисячі правоохоронців, а в Маріїнському парку містечку - 250-300 протестуючих.
 
Як повідомлялось, уранці в суботу в Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію протесту під Верховною Радою зі зброєю. Затриманий відмовлявся назвати своє ім'я.

Related

Суспільство 4720984884962246833

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item