Ікона вуличної моди: 57-річний продавець овочів вразив тонким чуттям стилю


Продавець овочів з Лондона 57-річний Ленс Волш став іконою стилю. Чоловік вміло комбінує квітчасті легінси, куртки з яскравими принтами, толстовки з "палаючим" логотипом і шуби з написами.
На його інстаграм підписалися вже 30 тис осіб, а в його колекції одягу більше 50 лімітованих речей бренду Supreme, пише birdinflight.com.





Захоплення новою молодіжною модою почалося для продавця з настанням холодів. Ленс пішов від дружини, залишивши у неї свої теплі речі. Він мерз в торговій точці під відкритим небом, і менеджер лондонського Supreme Ден Джагер дав вушанку зі свого магазину. Відтоді Волш став активно скуповувати одяг бренду, а за кілька років його колекція розрослася до більш ніж півсотні речей Supreme, середня вартість яких - $ 400-500.
"Я був оточений модою з дитинства. Моя мати працювала прибиральницею в магазині кашемірових виробів W Bill, тому у нас завжди були кашемірові шкарпетки, джемпери та інші речі. Коли ти варишся в цьому з ранніх років, то з'являється смак, і навряд чи після цього захочеш носити дешеві речі з Marks & Spencer", - говорить Ленс Волш.
Чоловіка помітив лондонський фотограф Бен Евін, який тоді знімав стильно одягнену столичну молодь. Фотограф почав знімати любителя Supreme щотижня. Світлини продавця розлетілися по мережі. Про Ленса написали Vogue, Hypebeast і Dazed & Confused.
Уолш став продавати більше овочів. Його кіоск шукають не тільки жителі Лондона, а й туристи з усього світу.
Юлія Пєрова з австралійського штату Квінсленд зробила зі своєї 12-річної дочки Катерину зірку Instagram. Раніше дівчинка була замкнутою і сором'язливою. Тепер на сторінці юної моделі більше 500 фотографій і понад 50 тис. підписників.

Related

Суспільство 2319045463135878915

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item