На Житомирщині чоловік застрелив дружину і дитину та скоїв самогубство

На Житомирщині чоловік застрелив дружину і дитину та скоїв самогубство
Поліція розслідує обставини загибелі родини на Житомирщині

У приватному будинку в селі Поліське виявили тіла 7-річної дитини, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка.


У Житомирській області в будинку виявили тіла застреленої родини: 7-річної дівчинки, жінки та чоловіка. За попередньою версією слідства, чоловік застрелив дитину та дружину, після чого скоїв самогубство. Про це повідомила пресслужба поліції в четвер, 2 квітня.
 
Трагедія сталася у селі Поліське, у приватному будинку виявили тіла 7-річної дитини, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка. 
 
Зазначається, що чоловік мав заступити на добове чергування, але не з’явився на службу та не відповідав на дзвінки. Провідавши його за місцем проживання, колеги виявили родину мертвою і повідомили про трагедію до поліції.

Попередньо встановлено, що смерть членів родини наступила внаслідок вогнепального поранення. Одна із версій події: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство
 
За фактом умисного вбивства правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Наразі встановлюються обставини події. Призначено низку експертиз.







Нагадаємо, 7 квітня в Києві на станції фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім. Після виходу з вагона правоохоронець штовхнув підлітка, а той упав, розбив головою скло і дістав смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

Підозрюваного згодом відправили до СІЗО.

Related

Суспільство 2689211477506181991

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item