Патрульні 6 годин катували водія


На стаціонарному посту "Запоріжжя-північ", що розташований на автомагістралі при в'їзді до міста з боку міста Дніпро, троє патрульних катували та знущалися над водієм, якого зупинили.
Усіх трьох затримали. Про це повідомив речник Генеральної прокуратури Андрій Лисенко.
"Перебуваючи на чергуванні, патрульні зупинили автомобіль та з незрозумілих причин одягнули водію кайданки та побили гумовими кийками. Медики нарахували сліди від 13 ударів на його тілі. Потерпілого понад 6 годин насильно тримали надворі вночі, обмежили пересування. Водію також не дали можливості зігрітися в приміщенні поста, поїсти, заборонили спілкуватися з родичами та адвокатом", - розповів Лисенко.
Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. За катування та перевищення службових повноважень їм загрожує до 10 років в'язниці.
Громадян, які постраждали від насилля з боку працівників поліції, просять звертатись з відповідними заявами до слідчого відділу прокуратури Запорізької області.
У Харкові співробітники СБУ викрили на хабарах групу патрульних поліцейських. Вони організували механізм систематичного вимагання грошей з водіїв за нібито порушення правил дорожнього руху. Як посередника патрульні залучили водія таксі.

Related

Гаряча новина 2332025863695506627

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item