Фатальна зустріч. Геращенко розкрив деталі вбивства Ноздровської

Юрій Россошанський не планував вбивство правозахисниці
Народний депутат, член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської не було заздалегідь спланованим.
За його інформацією, підозрюваний у вбивстві Юрій Россошанський випадково зіткнувся зі своєю майбутньою жертвою на зупинці громадського транспорту в селищі Демидів. І якби не ця "фатальна зустріч" на зупинці, то, швидше за все, жінка залишилася б жива.
"Між ними почалася суперечка, в ході якої Юрій Россошанський вихопив з кишені саморобний ніж і вдарив ним у горло Ірину Ноздровську", - повідомив він на своїй сторінці в Facebook.
Після цього, згідно з інформацією Геращенка, Россошанський на плечах виніс бездиханне тіло з місця злочину і втопив у річці, яка протікає поруч.
За його словами, на наступний день після вбивства Россошанський-старший протверезів і подумував про самогубство. "І не виключено, що він був його і зробив, якби співробітники поліції його б не затримали", - продовжив Геращенко.
Геращенко наголосив, що Юрій Россошанський люто ненавидів Ірину Ноздровську, так як вона домагалася справедливості у справі про смертельну ДТП і перешкоджала виходу його сина Дмитра Россошанського з СІЗО за амністією.
Нагадаємо, що 9 січня Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному в убивстві Ірини Ноздровської Юрію Россошанському у вигляді утримання під вартою на 60 діб без можливості вийти під заставу.
Тіло Ірини Ноздровської, яка зникла за кілька днів до цього, було знайдено 1 січня в одній з річок в Київській області. Її смерть наступила за два-три дні до того, як знайшли тіло. За попередніми даними експертизи тіла, Ірина померла від множинних колото-різаних ран.
Ірина Ноздровська особисто вела справу в суді про ДТП, в якому загинула її сестра. Смертельна аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Тоді Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині на смерть збив односельчанку, 26-річну Світлану Сапатінську.
Дядько винуватця ДТП на той момент був главою Вишгородського районного суду. Родичі і друзі Россошанського неодноразово погрожували розправою Ірині і її сім'ї, про що є зареєстровані кримінальні провадження.

Related

Події в Україні 2229407768824716420

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item