У Грузії чекають рішення Києва щодо Саакашвілі

У Грузії чекають остаточного рішення Києва щодо Саакашвілі

Українська сторона отримала всі необхідні для екстрадиції екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі матеріали, повідомили в головній прокуратурі Грузії.

 
Грузинська головна прокуратура відправила українським колегам усі необхідні для екстрадиції екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі матеріали і зараз очікує остаточної відповіді Києва. Про це заявила прокурор Головної прокуратури і член прокурорського ради Грузії Натіа Сонгулашвілі, пише Інтерфакс-Україна в суботу, 20 січня.
 
"У сторони обвинувачення є достатньо доказів, які, ми вважаємо, повинні стати підставою для позитивного рішення з питання його екстрадиції", - сказала вона.
 
За словами Сонгулашвілі, зараз прокуратура знаходиться в режимі очікування, зокрема чекає від української сторони остаточного рішення.
 
"Ми, як прокуратура, відправили всі можливі докази для створення правової основи для прийняття цього рішення", - зазначила вона.
 
Як відомо, Саакашвілі звинувачують у Грузії в перевищенні службових повноважень і розтраті державних коштів в особливо великих розмірах. Екс-президент Грузії вважає, що всі звинувачення проти нього політично мотивовані.
 
Нагадаємо, раніше у прокуратурі Грузії заявили, що очікують від України конкретних кроків із питання екстрадиції Саакашвілі.

Related

Політика 5568718607295063616

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item