У штабі АТО попередили про можливі збройні провокації біля Докучаївська і Новотроїцького


Бойовики можуть обстріляти населені пункти Докучаєвськ і Новотроїцьке.
"За наявною інформацією на території Луганської та Донецької областей ближчими днями можуть відбутися збройні провокації з боку російсько-окупаційних військ, які можуть здійснювати підрозділи так званої 5-ї окремої мотострілецької бригади в районі населених пунктів Докучаївськ та Новотроїцьке", - повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.
Під обстріл можуть потрапити житлові будинки, об'єкти інфраструктури, лінії електропередач, водо- і газопроводи, розташовані по обидва боки лінії розмежування.
"Злочини противника проти людяності фіксуватимуться російськими ЗМІ, для створення фейкових фото і відео матеріалів з наступними звинуваченнями та дезінформуванням світової спільноти і представників ОБСЄ щодо недотримання підрозділами сил АТО режиму припинення вогню", - розповідають в штабі.
У відомстві припускають, що збройні провокації бойовиків пов'язані з проведенням зустрічі "Нормандське четвірки" в рамках Мюнхенської конференції. Очікується, що на зустрічі буде обговорюватися розміщення миротворчого контингенту ООН на Донбасі.
Міністри закордонних справ країн "нормандської четвірки" зустрінуться в Мюнхені 16 лютого. У рамках цієї зустрічі міністри України, Німеччини, Франції та Росії планують обговорити питання безпеки, звільнення українських заручників, політичних в'язнів і "доведення до відома Росії, що не існує ніякої розумної альтернативи реальної миротворчої місії на території окупованого Донбасу".

Related

Події в Україні 1347436702517855010

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item