Розповіли, чому в Сумах закрили всі школи


У зв'язку з епідемією грипу в Сумах закрили всі школи.
23 лютого відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє Realist. Було вирішено ввести карантин у закладах загальної середньої освіти міста до 3 березня включно. І перевести дитячі садки на черговий режим роботи.
А також прийнято рішення заборонити проведення масових заходів, ввести масковий режим в лікувальних установах міста і обмежити відвідування хворих, забезпечити дезінфекцію комунального та приватного транспорту, посилити роботу пунктів обігріву.
На цьому тижні в Сумах зареєстровано 2970 випадків захворюваності на грип та ГРВІ. А це на 14,5% більше, ніж на попередньому тижні. Серед тих, хто захворів, 64% - діти до 18 років.
Відзначається, що протягом тижня було госпіталізовано 150 сумчан, серед яких 85% - діти.
Завершення епідемії грипу очікують вже на початку березня. Про це розповіла заввідділом вірусних інфекцій Інституту епідеміології інфекційних хвороб Алла Мироненко.
Найбільше хворіють жителі Вінницької, Волинської, Житомирської, Рівненської, Хмельницької та Запорізької областей. За тиждень на грип та ГРВІ там заразилося близько 258 тис. осіб, 70% з них - школярі.

Related

Події в Україні 9186793265038368517

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item