Батько змушував доньку жебракувати


В Івано-Франківську батько змусив свою 13-річну доньку жебракувати.
Він має офіційну роботу і чотирьох неповнолітніх дітей. До Івано-Франківська приїхав із Закарпаття, - про це пише "Курс".
20 березня поліцейським зателефонували на 102. Сказали, що біля центрального ринку жебракує чоловік разом з дитиною.Правоохоронці їх знайшли.
Чоловік розповів, що приїхав просити в людей грошей, бо "зарплати мало, щоб годувати дітей". Дружина покинула, і він сам виховує чотирьох неповнолітніх дітей.
При собі батько мав свідоцтва про народження дітей.Працівники ювенальної превенції з'ясували, що чоловікові 40 років, а доньці, що жебракувала – 13. За дві години перехожі накидали їм близько 200 гривень.
Правоохоронці встановили, що в родині є ще троє дітей, чоловік офіційно працює. За те, що дитина не була у цей день в школі, тато поніс відповідальність за неналежне виконання батьківських обов'язків і заплатив штраф.
Якщо він далі змушуватиме дітей жебракувати, йому загрожує кримінальна відповідальність. За втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років. Або можуть позбавити волі на той самий строк за втягнення неповнолітніх у систематичне випрошування грошей у сторонніх осіб.
У столиці киянин змусив стати на коліна чоловіка, який біля станції метро Дарниця просив гроші, прикидаючись покаліченим бійцем АТО.

Related

Суспільство 529766310040709699

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item