На Одещині хворий на туберкульоз лікар обстежив 600 дітей

Лікарі рекомендують дітям обов'язково пройти флюорографію

Із 60 дітей першого року життя, які обслуговувалися на дільниці, шестеро не мають вакцинації. Зараз ці діти перебувають під наглядом медиків.

У місті Білгород-Дністровський в Одеській області в дільничного лікаря-педіатра виявили туберкульоз. Про це заявив головний лікар Білгород-Дністровської багатопрофільної лікарні Ігор Десятник, повідомляє Перший муніципальний телеканал.

"У контакті з лікарем було близько 600 дітей. Уже 24 квітня лікарня отримає туберкулін для того, щоб провести діагностику всім дітям, які побували з лікарем у контакті. У разі, якщо комусь із дітей потрібно пройти лікування, таким пацієнтам будуть надані всі необхідні препарати, які на цей момент є в наявності", - розповів Десятник.

У свою чергу керівник Управління охорони здоров'я Білгород-Дністровської міськради Тетяна Сибірцева зазначила, що із 60 дітей першого року життя, які обслуговувалися на дільниці, шестеро не мають вакцинації. Зараз ці діти перебувають під наглядом медиків. Усім іншим, хто побував у контакті з педіатром, рекомендується обов'язково пройти флюорографію.
Раніше у львівському Охматдиті виявили, що лікар-педіатр приймала пацієнтів у нетверезому стані. Керівництво лікарні звільнило педіатра, медсестру і санітарку.

Related

Суспільство 4479995349292723332

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item