РФ дестабілізує Україну, Грузію і Сирію - США

Спікер Держдепу Хізер Науерт розкритикувала дії РФ в сусідніх країнах

НАТО не повернеться до відносин в режимі бізнес як завжди з Росією, поки вона не почне виконувати Мінські домовленості, заявили в Держдепі США.

Росія відіграє дестабілізуючу роль в Україні, Грузії та Сирії. Про це в п'ятницю, 27 квітня, заявила прес-секретар Державного департаменту США Хізер Науерт в своєму Twitter.

"НАТО є найбільш релевантним, ніж будь-коли з часів "холодної війни". Сьогодні наша увага зосереджена на постійній російській агресії і її здатності залякувати, примушувати, підривати і вторгатися на територію своїх сусідів. Росія відіграє дестабілізуючу роль в Україні, Грузії та Сирії. НАТО - це оборонний союз в умовах загрози", - написала вона в мікроблозі.

За словами Науерт, НАТО не повернеться до відносин в режимі "business as usual" ("бізнес як завжди") з Росією, поки вона не почне виконувати Мінські домовленості.

"Держсекретар Помпео і міністри закордонних справ країн НАТО підтвердили: НАТО не повернеться до "business as usual" з Росією, поки РФ не почне виконувати взяті зобов'язання, відповідно до Мінських домовленостей, а саме - виведення військ і (припинення - ред.) підтримки сепаратистів на Донбасі, і повернення контролю над Кримом Україні", - заявила Науерт.

Нагадаємо, раніше Держдеп США заявив про порушення прав людини в Україні.

Related

Події у світі 4583440083895803657

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item