МВС: У Франції затримали керівника тітушок, пов’язаного з Крисіним

У Франції Саркісяну вже обрали запобіжний захід. Його екстрадують не раніш 19 травня
За лінією Інтерполу у Франції затримали Армена Саркісяна – йому українські слідчі інкримінують організацію груп, які нападали на активістів під час Євромайдану.
Окрім того, Саркісян керував діями Крисіна, який підозрюється у вбивстві журналіста В’ячеслава Веремія.
Про це повідомляє Українська правда з посиланням на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.
Саркісяна затримали на дорозі під час перевірки документів. Щодо нього вже обрали запобіжний захід - особисте зобов'язання з вимогою виконувати усі судові приписи до 19 травня. До цього часу Генеральна прокуратура України має надіслати документи щодо його екстрадиції.
За даними Авакова, українські правоохоронці вважають Саркісяна одним із організаторів груп так званих тітушок, які нападали і вбивали людей під час Революції гідності. Зокрема, вбивство журналіста В'ячеслава Веремія здійснила саме група Саркісяна. 
Нагадаємо, 29 березня Дарницький районний суд Києва арештував на два місяці без можливості внесення застави Юрія Крисіна в рамках ще одного провадження про викрадення та катування учасників Революції гідності. 
Крім того, за даними слідства, Крисін організовував тітушок 19-22 січня 2014 року. За це він отримав від замовника Олексея Чеботарьова близько 200 тисяч доларів.

Related

Події у світі 8412265115618490238

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item