Росіянам масово розповідають, що взяти у бомбосховище

Росіянам масово розповідають, що взяти у бомбосховище
Журналісти пропагандистського телеканалу "Росія-24" зняли сюжет про те, які продукти потрібно брати в бомбосховища, якщо почнеться війна.
Сюжет опублікували на тлі наростаючого протистояння Росії і США.
Кореспондент Євген Тишковець, з'явившись у кадрі, відразу озвучив головне правило продуктового набору для недоторканного запасу - "менше солодощів, більше води".
"Найкраще брати з собою в бомбосховище рис, термін зберігання якого досягає восьми років, вівсяну крупу, консерви, оливкова олія і сухе молоко. Гречку, макарони, шоколад і згущене молоко не рекомендуємо, адже вони недовго зберігаються", - каже в кадрі він.
Він також попереджає всіх, хто зібрався в бомбосховище, що там має бути температура не вище +22°С, в іншому випадку норми споживання води збільшуватимуться.
"Без їжі людина здатна протриматися до двох-трьох тижнів, а відсутність води вбиває значно швидше. Так, на питво дорослому чоловікові потрібно не менше 2,5 літра води в день, дітям і матерям, що годують, потрібно вдвічі більше. 3,5 літра води в день на людину закладається на приготування, а 21 літр йде на санітарно-гігієнічні потреби і прибирання приміщення", - каже Євген Тишковець.
Також пропагандисти радять брати з собою в бомбосховище ліки, зокрема медикаменти з йодом, кілька літрів хлорки.
Росія привела в готовність війська протиповітряної оборони, військову розвідку і ударні підрозділи збройних сил. Такі дії пов'язані з можливим ракетним ударом США по Сирії.

Related

Події у світі 6404251712518974821

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item