Жителя Слов'янська підозрюють у понад 20 зґвалтуваннях дітей

Жителя Слов'янська підозрюють у понад 20 зґвалтуваннях дітей
Чоловік здійснював статеві злочини стосовно дітей протягом 13 років

Насильник змушував дітей брати участь в зйомках порнографії, після чого поширював її в інтернеті.

Жителю міста Слов'янськ оголошено підозру в понад 20 фактах зґвалтування дітей. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в Донецькій області.

У ході слідства встановлено, що чоловік здійснював статеві злочини стосовно дітей протягом 13 років.

"Стосовно 54-річного чоловіка, який притягується до відповідальності за створення місця розпусти і розтління малолітніх, відкрито ще низку кримінальних проваджень. Зокрема, оперативники зібрали докази його причетності до 23 фактів сексуального насильства щодо неповнолітніх, скоєних в період 2001-2014 років . З них три факти - вчинені щодо малолітніх дітей (до 14 років)", - йдеться в повідомленні.
Стверджується, що в своєму приватному будинку раніше судимий зловмисник створив місце розпусти, де розбещував і ґвалтував дітей під загрозою розправи, користуючись їхнім безпорадним станом. Жертвами підозрюваного ставали підлітки в основному з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Залякані діти нічого не розповідали рідним.

Також насильник змушував дітей брати участь в зйомках порнографії, після чого поширював її в інтернеті.

Співробітники поліції і прокуратури встановили 14 потерпілих. Чоловік підозрюється у скоєнні 37 злочинів у шести кримінальних справах, в тому числі і розбещенні неповнолітніх (ч.3 ст.302 КК України).

Зараз підозрюваний перебуває під арештом в СІЗО. Досудове розслідування триває.

Раніше в Києві затримали австрійця, якого розшукували за розбещення малолітніх. Він з грудня 2016 року перебував у міжнародному розшуку.

Related

Суспільство 1947733099352239149

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item