Оберігайтесь. Pornhub запустив свій VPN-сервіс

Оберігайтесь. Pornhub запустив свій VPN-сервіс
Сайт для дорослих Pornhub запустив VPN-сервіс
Агрегатор порнографічного контенту PornHub створив власний VPN-сервіс для обходу блокування.
Зокрема, за допомогою нового сервісу можна отримати доступ до відео, які заблоковані для перегляду в тих чи інших регіонах, повідомляє Engadget.
VPNhub пропонує "безкоштовну і необмежену пропускну здатність" на будь-який з чотирьох основних операційних систем: iOS, Android, Windows і Mac OS. Втім, останні два варіанти доступні тільки для Premium-акаунтів. Користувачі, що оплатили аккаунт, зможуть вибирати регіон підключення. Решта отримають доступ лише до найближчого сервера. Вартість платної версії сервісу становить близько $13 на місяць.
"Для PornHub, який в день відвідує 90 млн користувачів і більшість з них заходить на сайт десь в дорозі, особливо важливо продовжувати забезпечувати конфіденційність відвідувачів", - сказав віце-президент PornHub Корі Прайс в своїй заяві.
Компанія стверджує, що VPNhub має 1000 серверів в більш ніж 15 країнах і що він не буде реєструвати призначені для користувача дані або активність перегляду. Проте, він підтримується рекламою, і користувачам необхідно перейти на VPNhub Premium, щоб видалити рекламу і використовувати настільні версії платформи.
На даний момент VPNhub доступний у всьому світі, за винятком країн, в яких заборонено працювати американським компаніям. Цей список включає Бірму, Кубу, Іран, Північну Корею, Судан і Сирію. Також користувачі нового сервісу з Катару, Саудівської Аравії, Єгипту та Китаю повідомляють про проблеми з доступом до сервісу.
Раніше ЗМІ повідомляли, що PornHub запропонував займатися сексом в костюмах панд і знімати це на відео. Такі ролики, на думку представників сайту, не тільки звернуть увагу на вимирання бамбукових ведмедів, але і допоможуть їм частіше розмножуватися.

Related

Технології 7381612388515556501

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item