Діаспора передала в Україну медичне обладнання вартістю $700 тис

Діаспора передала в Україну медичне обладнання вартістю $700 тис

Гуманітарний проект української діаспори зі США доставив в Україну четвертий медичний вантаж вартістю $740 тисяч.
Медичне обладнання передалиобласній клінічній лікарні імені Мечникова в Дніпрі, запорізькому обласному клінічному онкологічному диспансеру та двом лікарням у Києві. У вантажі – рентген-апарат, апарати УЗД, хірургічні набори, спеціальні ліжка інтенсивної терапії та інше. Про це йдеться на сторінці співзасновника проекту Віталія Дубіля у Facebook.
"Наша команда не змогла б досягти таких результатів без значної допомоги партнерів в США та Україні. Завдяки підтримці наших партнерів та домовленості з нашим постачальником, щоб відправити в Україну обладання вартістю 500-700 тис. доларів, нам необхідно лише 23-25 тис. дол", – каже Віталій Дубіль.
Окрім підтримки медичних закладів, які працюють з пораненими з зони бойових дій на Сході України, проект планує також охопити нові сфери медичних послуг – нейрохірургію, онкологію, дитячу хірургію,та реабілітацію ветеранів.







Проект Support Hospitals in Ukraine ("Підтримка лікарень України") був заснований українцями в США влітку 2014 року. Відтоді проект доставив до українських лікарень медичного вантажу на $2.4 млн – це сучасне обладнання, інструменти, витратні матеріали та медикаменти.

Related

Суспільство 8083060926523331403

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item