Порошенко готовий судитися з BBC

Порошенко готовий судитися з BBC

В Адміністрації президента назвали відвертою брехнею публікацію ВВС про нібито організовану зустріч Петра Порошенка з Дональдом Трампом за гроші.
Про це йдеться заяві АП, пише "Українська правда"
"Відверта брехня, наклеп і фейк. Саме так ми оцінюємо дезінформацію про те, ніби зустріч президентів України і США була організована за гроші", - сказано у ній.
Українсько-американський саміт у червні 2017 року був організований винятково офіційними дипломатичними каналами, зокрема посольством України у США, заявили в АП.
"Вважаємо, що поширена відверта дезінформація є частиною фейкової кампанії з дискредитації українсько-американських взаємин, а також персональною атакою на президентів України та США. Оскільки в процесі підготовки даного матеріалу було проігноровано коментар про недостовірність цієї інформації, ми вимагаємо його спростування. В разі, якщо це не відбудеться, залишаємо за собою право подати позов до суду", - наголошують в Адміністрації президента.
Британська телерадіокомпанія BBC повідомила, що адвокат Дональда Трампа Майкл Коен отримав секретний платіж у розмірі $400 або 600 тис. за організацію першої зустрічі між Петром Порошенком та Дональдом Трампом.

Related

Політика 7233139708794068894

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item