На Донбасі під час обстрілу загинула дівчинка

На Донбасі під час обстрілу загинула дівчинка
Дівчинка гуляла у дворі, коли туди прилетів снаряд

Дитина знаходилася у дворі своєї бабусі у селищі Залізне в той час, коли туди прилетів крупнокаліберний снаряд. Трагедія сталася в понеділок близько полудня.

В результаті артилерійського обстрілу сепаратистами селища Залізне Донецької області загинула неповнолітня дівчинка. Про це повідомив перший заступник глави Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 28 травня.

"Сьогодні в ході обстрілів бойовиками мирного селища Залізне (Торецьке) загинула неповнолітня дівчинка. Дитина вийшла у двір, де була вбита осколком ворожого снаряду. На місці працює слідчо-оперативна група поліції", - написав Аброськін.
У свою чергу глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський уточнив, що загинула 15-річна дівчинка - учениця 9 класу ЗОШ №7.
"Дитина знаходилася у дворі своєї бабусі в той час, коли туди прилетів крупнокаліберний снаряд", - написав Жебрівський.
У свою чергу глава Нацполіції Сергій Князєв уточнив, що трагедія сталася в понеділок близько полудня. Міна розірвалася в трьох метрах від дівчинки, травми виявилися несумісними з життям.
Як повідомлялося, за минулу добу на Донбасі сепаратисти порушили режим припинення вогню 22 рази, з них 4 рази - з важкого озброєння. В результаті бойових дій двоє українських військових отримали поранення.

Related

Події в Україні 4900159997442317971

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item