У Сумській області п'яний водій збив на смерть дворічного хлопчика та втік

У Сумській області п'яний водій збив на смерть дворічного хлопчика та втік
Встановлено, що чоловік після святкування Дня села вирішив "поганяти" на машині
У Сумській області затримали водія, який в стані алкогольного сп'яніння на смерть збив 2-річну дитину та втік.
Про це повідомляє прес-служба поліції області.
"Подія трапилася вчора ввечері в с. Сім’янівка Конотопського району. Водій автомобіля Део Ланос, який рухався в бік Конотопа, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та збив 2-річного хлопчика, який разом із сестричкою і декількома іншими дітьми йшли по узбіччю. Дитина від отриманих травм померла на місці. Винуватець ДТП втік із місця події", - йдеться в повідомленні.
Для упіймання водія був введений в дію план Перехоплення, правопорушника було затримано приблизно через 2 години після скоєного.
Встановлено, що чоловік після святкування Дня села вирішив "поганяти" на машині. Після того як збив дитину, він швидко повернувся додому, залишив автомобіль у дворі матері, а сам сховався в кущах в сусідньому домогосподарстві.
"На момент затримання чоловік був з явними ознаками алкогольного сп'яніння. У нього відразу взяли аналізи для проведення експертизи на наявність алкоголю в крові. Зараз чоловік перебуває під вартою", - розповіли в поліції.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху, яке призвело до загибелі людей), за якою винуватцю ДТП загрожує тюремне ув'язнення терміном до восьми років.

Related

Гаряча новина 5086385037857321232

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item