Британська поліція патрулюватиме в Києві під час УЄФА

Британська поліція патрулюватиме в Києві під час УЄФА

Наступного тижня для забезпечення громадської безпеки, до Києва прибудуть поліцейські з Великобританії. Такі заходи вживають для підтримання порядку під час проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.
Про це сказала посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф під час зустрічі з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, повідомило Міністерство внутрішніх справ.
Гоф висловила впевненість в роботі органів системи МВС.
"Ми знаємо, що в українських правоохоронних органів є великий досвід роботи на масових заходах. Більшість фанів будуть вести себе спокійно, проте можуть бути порушення безпеки. Вже на початку наступного тижня для допомоги приєднаються поліцейські Великобританії", - сказала вона.
"Підрозділи МВС повністю готові до забезпечення публічної безпеки під час фінального матчу Ліги чемпіонів. Ми залучаємо близько 12 тисяч правоохоронців. З них – 6 тисяч поліцейських, 3 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи. Переконаний, що мобілізовані нами сили забезпечать належний рівень безпеки та порядку", – зазначив Аваков.
Менеджер із транспорту та мобільності Сергій Хижняк порадив киянам і гостям міста 26 травня не користуватися власним транспортом для поїздок у центральну частину міста. Центр міста буде заблокований через потік людей

Related

Події в Україні 739500177538891058

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item