Вчені з'ясували, як зменшити ризик розвитку раку
https://povnatorba.blogspot.com/2018/05/blog-post_694.html
У доповіді представлена низка рекомендацій, що дозволяють уникнути розвитку злоякісних пухлин.
За словами дослідників, необхідно підтримувати високий рівень фізичної активності, дотримуватися дієти зі значним вмістом овочів, фруктів, цільнозернових і бобових продуктів.
Крім того, важливо обмежити споживання жирної їжі, фастфуда, напівфабрикатів, червоного м'яса і цукру. Фахівці також радять відмовитися від алкоголю і харчових добавок.
Одна зі співробітниць фонду доктор Джіоті Мітроу наголосила, що рекомендації з профілактики онкологічних захворювань "все разом працюють як модель боротьби з раком".
"Люди можуть довіряти цим радам, оскільки вони засновані на фактичних даних, які послідовно підтверджувалися протягом десятиліть", - заявила вона.
Раніше повідомлялося, що вчені розробили татуювання, що допоможе визначити розвиток деяких видів раку ще на ранній стадії.