Від пекла до раю. Місця, в існування яких важко повірити

Існують місця, про існування яких відомо мільйонам людей на планеті. В той же час поруч з ними можна знайти й такі, в існування яких важко повірити. Skyscanner зробив підбірку місць, які на перший погляд можуть здатися нереальним або непояснюваним дивом природи.
1. Темна загорожа, північна Ірландія. Проспект дерев, висаджених вздовж дороги, що з'єднує селища Армой та Странокум. 150 дерев створюють собою тунель, з'єднуючись вгорі кронами. Висаджені 1775 року Джеймсом Стюартом, який придбав у околицях приватний будинок. Це місце використовувалось для зйомок серіалу "Ігри Тронів".
Автор: irishdaytours
Від пекла до раю. Місця, в існування яких важко повірити
Темна загорожа в північній Ірландії
2. "Ворота до пекла". Газовий кратер Дарваза в Туркменістані. Діаметр кратера складає 60 метрів, глибина – близько 20. Вчені, знайшовши у кратері скупчення газу, вирішили його нейтралізувати вогнем. Вважали, що пожежа скінчиться через кілька днів. Але з 1971 року палає й досі.
Автор: vigyazo.blog.hu
Ворота до пекла або газовий кратер Дарваза в Туркменістані
Ворота до пекла або газовий кратер Дарваза в Туркменістані
3. Уакачіна, Перу. Зелена оаза посеред пустелі, в якій мешкає 200 осіб. Розташована за 5 км від міста Іка, на півдні Перу та 5 годин їзди від міста Ліма, столиці Перу. Найпопулярніші розваги – сандбордінг (спуск з піщаної дюни на дошці) та піщане баггі (відкрите авто з широкопрофільними шинами для їзди по піску).
Автор: TripAdvisor
Оаза Уакачіна, Перу
Оаза Уакачіна, Перу
4. Велике призматичне джерело, США. Геотермальне джерело, діаметром 91 м, найбільше в США та третє за розмірами у світі. Розташоване в Йеллоустоунському національному парку, штат Вайомінг. Відрізняєтсья яскравими кольорами, що повторюють спектр веселки. Причиною такого забарвлення є результат життєдіяльності пігментованих бактерій, що мешкають по краях джерела. Через високу температуру води (+71º) центр джерела стерильний.
Автор: twitter
Велике термальне джерело, штат Вайомінг, США
Велике термальне джерело, штат Вайомінг, США
5. Водоспад Куанг Сі, Лаос. Розташований на лівому березі річки Меконг, на території однойменного національного парку. Складається з трьох ярусів. Висота найбільшого 60 м. Між каскадами знаходяться басейни з бірюзовим кольором води. Таке забарвлення викликано вмістом вапняку у скелях, через які протікає вода.
Автор: alienchris.com
3х-ярусний водоспад Куанг Сі, Лаос
3х-ярусний водоспад Куанг Сі, Лаос
Журі одного із найпрестижніших фотоконкурсів у світі Hasselblad Masters Award раз на два роки обирає найкращі фотороботи. Цьогоріч найкращі фотографії вибирали із більш ніж 30 тис. заявок. Журі називало "майстрів Хассельблад" в 11 категоріях. Судді обрали 11 переможців з 9 країн. У кожного відзначили власний унікальний стиль і майстерність.

Related

Цікаво 2902489817186505512

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item