Колишній генпрокурор просить звільнити Савченко під його відповідальність

Колишній генпрокурор просить звільнити Савченко під його відповідальність

Колишній генеральний прокурор Віктор Шишкін заявив про бажання узяти на поруки Надію Савченко, яку підозрюють у підготовці теракту.
Про це він сказав, виступаючи на засіданні Апеляційного суду Києва, де розглядають скаргу нардепа на тримання під вартою.
Шишкін попросив суд звернути увагу на задовільну поведінку підозрюваних, яких він брав на поруки.
"Пані головуюча говорила про характеристики осіб, які беруть когось на поруки. У цьому плані хочу зазначити: показати через постаті тих, кого я брав на поруки за останні два роки в різних судових засіданнях, і як вони себе поводили після того. Один із них - "хуліган" Коханівський, інший - "терорист" Краснов", - сказав Шишкін.
Нардепа Надію Савченко підозрюють у підготовці замаху на життя президента, прем'єр-міністра, членів уряду, народних депутатів, повалення конституційного ладу - у змові з ватажками бойовиків ДНР.
За інформацією слідства, вона спільно з керівником центру "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном планували теракти за допомогою зброї, виготовленої в ДНР та завезеної з Росії. Їй загрожує покарання аж до довічного ув'язнення.
15 травня Шевченківський райсуд залишив Савченко під вартою ще на 2 місяці.

Related

Політика 3417432902073205294

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item