Дві країни офіційно звинуватили Росію в катастрофі MH17

Дві країни офіційно звинуватили Росію в катастрофі MH17

Влада Австралії та Нідерландів офіційно звинуватили Росію в катастрофі рейсу MH17, який був збитий ракетою "Бук" над територією України в 2014 році.
Заява міністра закордонних справ Нідерландів Стефа Блока з'явилася на наступний день після публікації результатів розслідування Міжнародної слідчої групи.
"Ми вимагаємо від Росії взяти на себе відповідальність і співпрацювати у встановленні правди і справедливості для жертв польоту MH17 і їх родичів", - заявив дипломат. Він повідомив, що країни планують звернутися в Європейський суд з прав людини.
17 липня 2014 року Boeing 777, що слідував рейсом MH17 "Малайзійських авіаліній", що зазнав аварії на сході України. На його борту перебувало 298 осіб, всі вони загинули. Більшість пасажирів були громадянами Нідерландів.
У 2018 році Міжнародна слідча група, яка встановлювала обставини аварії літака Malaysia Airlines, прийшла до висновку, що лайнер був ракетою із комплекс "Бук", що належав російській 53-ї зенітної ракетної бригади ППО, що базується в Курську.

Related

Події у світі 973678682330752527

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item