Севастополь піднявся на протест проти окупантів

Севастополь піднявся на протест проти окупантів

Жителі анексованого Росією Севастополя вийшли на мітинг проти окупаційного уряду.
Учасники акції заявили, що "влада" вилучає у містян видані Україною земельні ділянки. Про це повідомило агентство "Кримські новини".
Незаконний "уряд" Севастополя заявив, що близько 3800 ділянок у місті були видані нібито "з порушенням українського законодавства".
Представники малого і великого бізнесу зібралися на площі Нахімова.
"Генеральний директор заводу марочних вин "Інкерман" Сергій Лебедєв зазначив, що підприємство знаходиться на межі банкрутства через конфлікти з "урядом" міста, яке відмовляється продовжувати договір оренди обладнання і не дозволяє його викупити. За його словами, на підприємстві щотижня проводять перевірки", - повідомляється.
Крім того, учасники мітингу додали, що з 2016 року в анексованому Севастополі триває знесення нестаціонарних торгових об'єктів (НТО).
Активісти вимагають від "уряду" міста припинити знесення НТО, вилучення земельних ділянок у жителів і тиск на великий бізнес.
Проросійське видання ForPost Севастополь відзначає, що люди вийшли на мітинг через масове закриття торгових центрів та ринків у місті.
У Москві не бачать умов для повернення Україні анексованого Росією Криму. Про це заявив російський президент Володимир Путін.

Related

Суспільство 1881255088850343725

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item