Активність Сергія Рибалки вивела РПЛ на виборах в ОТГ в Дніпропетровській області в лідери - політолог

Активність Сергія Рибалки вивела РПЛ на виборах в ОТГ в Дніпропетровській області в лідери - політолог

Радикальна партія на виборах до ОТГ в Дніпропетровській області посіла третє місце завдяки активним і яскравим політикам.
Так вважають учасники прес-конференції, яка відбулася в інформагентстві "МОСТ-ДНІПРО". У ній взяли участь політологи Вадим Карасьов, Андрій Золотарьов і Андрій Клячин.
У лідера, який бере участь у всеукраїнських виборах, існує три способи успішно вести кампанію, вважає політолог Андрій Клячин.
"Варіант перший - спиратися на місцеві структури, на лідерів на місцях. Це ефективно. Але коли доходить до справи, виявляється, що лідерів немає. Тоді найчастіше використовується другий варіант - великі мазки. Тобто - медіа, активна кампанія, упор на лідера. Вибори до ОТГ вперше показали альтернативу цьому другому методу. Виборці практично вибирали між загальноукраїнськими партійними брендами. Кілька турів показали, що працювати безпосередньо на місцях з виборцями - це відповідає запитам суспільства", - заявив Андрій Клячин.
На думку політолога Вадима Карасьова, претендувати на стабільне місце в майбутніх партійних розкладах, можуть партії, в яких на регіональному рівні знайдеться досить багато якірних персон, що забезпечать результат в регіоні.
"Я бачив у квітні прогнози по Дніпропетровській області. Радикальної партії там не було. Але результат - третє місце. Всупереч прогнозам, активність Сергія Рибалки виділила Дніпропетровську область в кращу сторону", - зазначив Андрій Золотарьов.

Related

Політика 8768147017736391569

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item