У село під Одесою ввели Національну гвардію - ЗМІ

У село під Одесою ввели Національну гвардію - ЗМІ
Вантажівки Нацгвардії у Цебрикові

Із самого ранку всі виборчі дільниці в селищі Цебрикове виявилися "заміновані". А помічник нардепа влаштував стрілянину.

 
У селищі Цебрикове Великомихайлівського району Одеської області вжито серйозних заходів безпеки. У населений пункт, де сьогодні проходять повторні вибори глави і ради об'єднаної територіальної громади, ввели підрозділ Національної гвардії.
 
Як повідомляє Думская в неділю, 3 червня, у населеному пункті знаходяться чотири КрАЗи з нацгвардійцями.
 
Також, за інформацією видання, на місці перебуває народний депутат від ВО Батьківщина Вадим Івченко та голова обласної організації цієї партії Олег Радковський.
 
При цьому не обійшлося без конфліктної ситуації. У помічника нардепа вилучили зброю.
 
"Його доставили в райвідділ, оскільки він вистрілив зі свого пістолета. За словами помічника нардепа, це сталося випадково", - йдеться в повідомленні.
 
У Нацполіції підтвердили факт стрілянини.
 
"Один із громадян вистрілив у повітря із зареєстрованого на його ім'я травматичного пістолета. За словами чоловіка, постріл був мимовільним, коли він хотів розрядити зброю. У результаті події ніхто не постраждав. Стосовно чоловіка складено протокол за ст. 174 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.
 
Усі чотири виборчі дільниці з ранку виявилися "замінованими". Лише близько полудня запрацювали дві з них.








Раніше повідомлялося, що напередодні виборів у Цебрикові спалахнули заворушення, у результаті яких постраждали 13 поліцейських. Були затримані чотири людини.

Related

Події в Україні 5105517811428296794

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item