Путін готовий до зустрічі з Трампом "як тільки, так відразу"

Путін готовий до зустрічі з Трампом "як тільки, так відразу"
Путін і Трамп на саміті у В'єтнамі

Питання місця проведення зустрічі ще предметно не обговорювалося, але це може бути Австрія, яку нещодавно президент Росії відвідав з візитом.


Президент Росії Володимир Путін заявив, що його зустріч з президентом США Дональдом Трампом відбудеться "як тільки, так відразу", коли до неї буде готова американська сторона.

"Як тільки, так відразу. Як тільки американська сторона буде готова, так відразу ця зустріч відбудеться, ну виходячи, звичайно, і з мого робочого графіку", - сказав Путін на прес-конференції за підсумками візиту в Китай.

Він також зазначив, що питання місця проведення зустрічі ще предметно не обговорювалося.

"Але багато країн виявляють бажання надати нам таке сприяння. Це і деякі європейські країни, в тому числі Австрія, мабуть, іншого я не чув. Загалом, це, мені здається, питання технічне. Важливо, щоб ці зустрічі, якщо вони відбудуться або вона відбудеться, ця зустріч, були наповнені конкретним змістом", - додав президент РФ.
Нагадуємо, що 9 червня прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що Путін і Трамп обговорювали в ході останньої телефонної розмови, що Відень може стати одним з міст проведення їх двосторонньої зустрічі.

8 червня видання The Wall Street Journal з посиланням на джерело в Євросоюзі повідомило, що Путін попросив канцлера Австрії Себастьяна Курца посприяти в організації зустрічі з Трампом у Відні влітку.

The Wall Street Journal раніше з посиланням на джерела повідомив, що Білий дім знаходиться на ранній стадії планування потенційного саміту між двома главами держав.

Related

Події у світі 2782446370898280925

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item