Трамп наказав представникам США не підписувати комюніке за підсумками саміту G7

Трамп наказав представникам США не підписувати комюніке за підсумками саміту G7
Трамп заявив, що США не підпишуть підсумкове комюніке Великої сімки
Президент США Дональд Трамп повідомив у Twitter, що дав вказівку американським представникам не підписувати початковий варіант підсумкового комюніке саміту Великої сімки, про підписання якого раніше заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо.
"Грунтуючись на помилкових заявах Джастіна під час прес-конференції і факт, що Канада вводить великі мита щодо американських фермерів, робітників і компаній, я доручив нашим американським представникам не підписувати комюніке, в той час як ми розглядаємо можливість (введення) тарифів на автомобілі, що наводнюють американський ринок!", - написав Трамп.

Based on Justin’s false statements at his news conference, and the fact that Canada is charging massive Tariffs to our U.S. farmers, workers and companies, I have instructed our U.S. Reps not to endorse the Communique as we look at Tariffs on automobiles flooding the U.S. Market!

Трамп також прокоментував "нечесну і слабку" поведінку прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо на саміті G7.
"Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо поводився так лагідно і м'яко під час наших зустрічей на G7 тільки для того, щоб дати прес-конференцію після того, як я поїхав, сказавши, що "мита США були свого роду образливими", і він "не дасть сісти собі на шию". Дуже нечесно і слабо. Наші мита - це відповідь на його 270% на молочні продукти (США)!", - написав Трамп.

PM Justin Trudeau of Canada acted so meek and mild during our @G7 meetings only to give a news conference after I left saying that, “US Tariffs were kind of insulting” and he “will not be pushed around.” Very dishonest & weak. Our Tariffs are in response to his of 270% on dairy!

Раніше Трюдо заявив, що лідери країн-учасниць саміту Великої сімки погодили підсумкове комюніке.

Related

Події у світі 2125077855008129263

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item