У Волгограді побудований до ЧС-2018 стадіон сповз в яр

У Волгограді побудований до ЧС-2018 стадіон сповз в яр
Стадіон Волгоград-Арена після дощу сповз в яр
У російському Волгограді побудований до Чемпіонату світу з футболу стадіон Волгоград-Арена сповз в яр після сильних злив, які пройшли в місті 15 липня.
Як повідомляє Радіо Свобода, протягом декількох годині 15 липня у Волгограді випала півторамісячна норма опадів. Були затоплені автомагістралі, підземні переходи, трамвайні лінії. Зсув на великій площі виніс грунт зі схилу біля стадіону на дорогу.
n: middle; width: auto !important;" />
Береговий укіс річки Волги зараз всюди покритий великими і малими ярами, які утворилися після зливи.
Захисні георешітки, які під час будівництва стадіону встановлювали по всій площі схилу в місцях утворення ярів, не врятували ситуацію: вони повністю деформовані.
Гравій і пісок, які наповнювали комірки георешіток, були змиті зливою, і всю цю масу дощові потоки перенесли на рокадну дорогу. На тротуарі утворилися двометрові ями. Зараз тут працює спецтехніка. Робочі усувають наслідки стихії. На верхній терасі схилу і при дорозі чергують поліцейські. В'їзд сюди заборонений.
У прес-службі мерії розповіли, що поблизу Волгоград-арени працюють "20 одиниць спеціалізованої техніки, в тому числі 10 самоскидів та шість навантажувачів". При цьому надати більш детальну інформацію про причини і наслідки зсуву у нового стадіону в адміністрації Волгограда поки не змогли.

Related

Спорт 3494444699822882289

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item