Смертельній ДТП у Харкові не можна було запобігти - автоекспертиза

Смертельній ДТП у Харкові не можна було запобігти
Lexus після зіткнення з іншою машиною відкинуло в натовп пішоходів
Смертельній ДТП у Харкові, в якій загинули шестеро осіб, не можна було запобігти через те, що водії Lexus і Volkswagen порушили правила дорожнього руху, заявив інспектор Віталій Ольхов, який проводив автотехнічну експертизу.
Під час засідання суду він заявив, що водій Lexus Олена Зайцева їхала на червоний сигнал світлофора і не гальмувала. Водій Volkswagen Геннадій Дронов, в свою чергу, не зупинився перед світлофором і почав рух на миготливий жовтий сигнал. За його словами, зелений сигнал загорівся, коли Дронов вже виїхав на перехрестя.

"Коли Дронов міг рухатися на дозволяючий йому сигнал, то Lexus вже не міг зупинитися. ДТП запобігти не можна було. Небезпеку створили обидва водії, коли рухалися на заборонний сигнал світлофора", - цитує NewsRoom заяву Ольхова.
Експерт уточнив, що по відео не може встановити швидкість, з якою їхали учасники ДТП.
Нагадаємо, що 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. В результаті аварії загинули шестеро осіб.
Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.
Фігурантка справи Олена Зайцева розповіла свою версію того, що сталося. За її словами, вона їхала на жовтий сигнал світлофора і не встигала загальмувати, коли почав рухатися Volkswagen Touareg.
Геннадій Дронов відмовився давати свідчення.







Related

Події в Україні 2224997100210560828

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item