На Закарпатті зі стріляниною затримали банду наркоторговців - відео

На Закарпатті зі стріляниною затримали банду наркоторговців
Поліцейськими вилучено велику партію наркотиків
У середу, 18 липня, у Мукачеві Закарпатської області поліція провела спецоперацію із затримання учасників банди наркоторговців.
Як повідомили Mukachevo.net у Національній поліції, в результаті спецоперації затримано групу осіб, які займалися постачанням та виготовленням наркотиків і психотропних речовин в особливо великих розмірах як на території Закарпаття, так і поза межами.
"Під час затримання один зі зловмисників чинив опір поліцейським. Для зупинки його транспортного засобу поліцейські застосували вогнепальну зброю. Ніхто з людей не постраждав. Слідчі дії тривають", - заявила представниця поліції Ольга Отаманова.
 За її словами, у затриманих вилучили велику партію наркотиків, вогнепальну та холодну зброю.
Камери відеоспостереження зафіксували операцію силовиків поблизу ринку ГІД у Мукачеві. На відео видно, як чоловік тікає на авто, призупиняється, а в цей час силовики на позашляховику перекрили йому дорогу.
За даними видання, після затримання біля мукачівського ринку силовики продовжили спецоперацію в одному із закладів на вулиці Івана Франка, що в межах компактного проживання ромів у Мукачеві.
Спецоперацію в Мукачеві проводить Департамент протидії наркозлочинності.

Related

Гаряча новина 1536110562383674459

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item