Гендиректор ЧАЕС подав у відставку через конфлікт із Мінекології

Гендиректор ЧАЕС подав у відставку через конфлікт із Мінекології
Грамоткін (ліворуч) заявив про проблеми на ЧАЕС
На офіційному сайті Чорнобильській атомній електростанції (ЧАЕС) опубліковано заяву, в якій говориться про те, що генеральний директор ЧАЕС Ігор Грамоткін подав у відставку через конфлікт із керівництвом Міністерства екології України.
Своїм звільненням Грамоткін хоче привернути увагу до ситуації, в якій він не в змозі "забезпечити погашення заборгованості до пенсійного фонду, гарантувати виплату заробітної плати персоналу та покриття поточних витрат підприємства".
"Спроби раціонального підходу у вирішенні ситуації, що склалася призвели до того, що конфлікт, пов'язаний із фінансуванням підприємства й починався, як виробничий, прийняв глибоко особистий характер. Це вилилося в те, що 20 липня на Асамблеї Донорів я був виключений зі складу української делегації. Вперше за 20 років директор Чорнобильської АЕС не був допущений до участі в цьому принципово важливому заході, не мав можливості взяти участь в обговоренні критичних питань, пов'язаних із реалізацією проектів, замовником яких є ЧАЕС", - заявив Грамоткін.

Related

Політика 1703134917876331192

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item