Геращенко підтвердив затримання підозрюваних у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка


Фото з місця вбивства Віталія Олешка
Поліція затримала підозрюваного у вбивстві ветерана АТО Віталія Олешка в Бердянську і його спільників, повідомив народний депутат України, член колегії МВС України Антон Геращенко.
"Дякую співробітникам поліції Запорізької області за ефективні та професійні дії по затриманню кілера і його пособників, які організували вбивство ветерана АТО Віталія Олешка в Бердянську. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі всіх підрозділів поліції під керівництвом начальника поліції Запорізької області Сергія Комісарова", - написав він у Facebook.
За словами Геращенкоа, після вбивства Олешка підозрювані змінили машину, але це не допомогло їм сховатися.
"Кілер не здогадався збрити свою бороду, яка і була вказана в орієнтуванні всім постам поліції як особлива прикмета", - зазначив нардеп.
Тепер поліція з'ясовує мотив вбивства і встановлює всіх, хто може мати відношення до злочину.
Раніше поліція області повідомила про затримання авто підозрюваних у вбивстві учасника АТО Олешка. Пізніше повідомлення про затримання авто видалили з сайту поліції.
    Нагадаємо, що 31 липня в Бердянську Запорізької області невідомий застрелив добровольця батальйону Донбас, кавалера ордена За мужність 3-го ступеня Віталія Олешка з позивним Сармат.
    За даним фактом порушено кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). поліція розглядає кілька версій вбивства - від замовного вбивства до побутового.

    Related

    Події в Україні 2926928202321496496

    Post a Comment

    emo-but-icon

    Пошук у цьому блозі

    Читають

    Свіже

    Add to Any

    Свіже

    РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

    Варто подивитись

    Нас відвідали

    Лічильники

    item