Помпео назвав умови поліпшення відносин США і РФ

Майкл Помпео оцінив відносини між США і Росією Перспектива розвитку відносин між Москвою і Вашингтоном залежить від дій Росії, вважає державний секретар США Майк Помпео. У питанні відносин Росії і США "м'яч на боці Москви". Про це заявив державний секретар США Майк Помпео.  "Кращі відносини з російським урядом були на користь усім, але м'яч на боці Росії. Ми будемо продовжувати залучати Росію до відповідальності за її зловмисні дії", - написав Помпео в Twitter.     In #Finland tonight. Monday, @POTUS & I will meet with our Russian counterparts in #Helsinki A better relationship with the Russian government would benefit all, but the ball is in Russia’s court. We will continue to hold Russia responsible for its malign activities @StateDept pic.twitter.com/K4C1PSrRMb  — Secretary Pompeo (@SecPompeo) 15 июля 2018 г.  Держсекретар прибув до Гельсінкі, де 16 липня відбудеться зустріч президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна.  Раніше Трамп поділився очікуваннями від зустрічі з Путіним.
Майкл Помпео оцінив відносини між США і Росією

Перспектива розвитку відносин між Москвою і Вашингтоном залежить від дій Росії, вважає державний секретар США Майк Помпео.

У питанні відносин Росії і США "м'яч на боці Москви". Про це заявив державний секретар США Майк Помпео.
"Кращі відносини з російським урядом були на користь усім, але м'яч на боці Росії. Ми будемо продовжувати залучати Росію до відповідальності за її зловмисні дії", - написав Помпео в Twitter.
In #Finland tonight. Monday, @POTUS & I will meet with our Russian counterparts in #Helsinki A better relationship with the Russian government would benefit all, but the ball is in Russia’s court. We will continue to hold Russia responsible for its malign activities @StateDept pic.twitter.com/K4C1PSrRMb
— Secretary Pompeo (@SecPompeo) 15 июля 2018 г.
Держсекретар прибув до Гельсінкі, де 16 липня відбудеться зустріч президента США Дональда Трампа і російського лідера Володимира Путіна.
Раніше Трамп поділився очікуваннями від зустрічі з Путіним.

Related

Події у світі 1005147167987785012

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item