Амбіції та скромність - 7 рис ідеальної жінки

Амбіції та скромність - 7 рис ідеальної жінки

Чоловіки ретельно підходять до вибору партнерки. Кожен має власні побажання до того, якою повинна бути ідеальна жінка. Та головні риси збігаються майже у всіх.
Психологи виокремлюють 7 рис, якими повинна володіти жінка-мрія, розповідає ОТОЖ. Серед найважливіших побажань чоловіків характер, повага, прихильність, інтелігентність, упевненість, амбіції та скромність.
Характер
Чоловікам подобається, коли жінка може бути біля них сама собою. Не соромиться показувати свої певні недоліки, є щирою та справжньою. Може здатися дивним, але характер є важливішим за зовнішню красу, яка з часом згасає. Чоловікам подобається, коли жінка виглядає гарно, але занадто яскраво. Цінують почуття гумору та вміння бути справжньою.
Повага
Ставлення до оточуючих може багато розповісти, ким людина є насправді. Не можна поважати інших, якщо не поважаєш себе. Чоловіки хочуть одружитися на жінці, яка надає перевагу ввечері побути вдома, ніж провести час на вечірці. Стриманість робить партнерку інтригуючою.
Прихильність
Чоловіки здебільшого орієнтовані на фізичний контакт. Пізнають світ на дотик. І завжди хочуть мати поруч дівчину, яка весь час спокушатиме їх. Тоді поряд з нею завжди буде тепло і затишно. Щоб жінка протягла руку допомоги. Цілувала, коли на це не очікують. Чоловікам хочеться відчувати себе потрібними. Комфорт в стосунках цінують вище романтики.
Інтелігентність
Чоловіки люблять вести не тільки задушевні, але й інтелектуальні розмови. Хочуть, аби їх партнерка цікавилася світом, мала широкий кругозір. Обговорювала не тільки свою нову дизайнерську сумку, але й важливіші суспільні явища. Могла допомогти порадою, а не просто відповіла: "Все налагодиться" чи "Все буде добре". Чоловіки хочуть, аби інтелектуальний рівень жінки допомагав їй зрозуміти їх та їхні проблеми.
Впевненість
Чоловіки потребують, аби біля них була жінка, яка завжди готова бути поруч. У будь-який момент. Щоб бути впевненою в собі, не потрібно володіти ідеальною зовнішністю. Чоловіки часто не помічають цих недоліків і не розуміють, чому вона стільки часу проводить перед дзеркалом. Вважають, що сексуальність немає нічого спільного із зовнішністю. Ідеалів не існує і чоловіки за ними не женуться. Хочуть тільки, щоб поруч з ними була впевнена в собі жінка.
Амбіції
Чоловіки вважають, що саме вони мають бути головними в сім'ї, оберігати її. Проте вважають, що поруч має бути жінка, яка теж вміє будувати плани. З якою можна мріяти, разом приймати рішення. Вона повинна бути далекоглядною, а не жити тільки сьогоденням. І коли ситуація в сім'ї буде важкою, ідеальна жінка не кине все, а залишиться поруч і вирішуватиме разом із своїм чоловіком актуальні проблеми.
Скромність
Скромні люди – ідеальні супутники в житті. Скромні дівчата мають співчуття до інших, вважають чоловіки. Хочуть, щоб близькі люди були щасливі. Не виставляють на показ своє, здатні будувати партнерські стосунки. Щастя для одного – це зовсім не щастя.
Часто жінкам нецікавий турботливий і терплячий чоловік. Натомість вони обирають брехуна, ледаря і хама. Існують жінки, яким подобаються "погані хлопці".

Related

Цікаво 640543308047928635

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item