Справа "мажора" Єнгібаряна: винуватця смертельної ДТП звільнили в залі суду

Справа "мажора" Єнгібаряна: винуватця смертельної ДТП звільнили в залі суду
Суддя оголосив вирок: відпустити Тиграна Єнгібаряна із зали суду
У вівторок, 28 серпня, колегія суддів Апеляційного суду Харківської області прийняла рішення звільнити водія Toyota Cаmry Тиграна Єнгібаряна, який на пішохідному переході в Харкові на смерть збив 17-річного хлопця.
Як повідомила KHARKIV Today прес-секретар Апеляційного суду Євгенія Бондаренко, суд задовольнив апеляційну скаргу адвокатів і обвинуваченого, змінивши реальний термін на умовний.
"Вирок районного суду змінено відповідно до статті 75 КК України. Єнгібарян звільнений від відбування основного терміну покарання з випробуванням", - сказала вона.
Для Єнгібаряна встановлений випробувальний термін три роки, протягом якого він повинен з'являтися для реєстрації, повідомляти про зміну місця проживання або навчання в органи пробації, не виїжджати за межі України без узгодження.

За даними KHARKIV Today, винуватець смертельної ДТП відразу ж був звільнений із зали суду. Постраждала сторона, яка була присутня під час винесення рішення, не заперечувала.
Вирок набув чинності. В термін зарахують попереднє утримування з 16 січня по 28 серпня 2018 року.
Нагадаємо, що 16 січня 2018 року в Харкові 18-річний Тигран Єнгібарян на автомобілі Toyota Cаmry збив на пішохідному переході на Салтівському шосе в Харкові 17-річного хлопця, в результаті чого той помер.
Водій після ДТП навіть не зупинився і втік з місця події. Автомобіль і водія знайшли через кілька годин після аварії.
За даними ЗМІ, водійське посвідчення власник авто отримав за три тижні до ДТП як подарунок на день народження.
У квітні його засудили до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки. Максимальна санкція передбачала вісім років позбавлення волі.

Related

Гаряча новина 4968044341394782

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item