Проник у дім, зв’язав господаря, забрав гроші: у поліції розповіли, чому оголосили у розшук Вадима Тітушка

Проник у дім, зв’язав господаря, забрав гроші: у поліції розповіли, чому оголосили у розшук Вадима Тітушка
Вадим Тітушко підозрюється у скоєнні розбійного нападу на приватний будинок
Речник Національної поліції Ярослав Тракало заявив, що оголошений у розшук скандально відомий Вадим Тітушко підозрюється у скоєнні розбійного нападу на приватний будинок у селі Рожни Київської області та інших злочинах.
У коментарі Українській правді Тракало повідомив, що Тітушко разом з іншими трьома особами зі зброєю проникли у будинок, зв'язали його власників, викрали гроші, після чого покинули місце злочину на автомобілі господаря.
За даним фактом розпочато кримінальні провадження за ч. 3 187 (розбійний напад) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ", - сказав Тракало.
Він додав, що поліція також перевіряє цих осіб на причетність до інших розбійних нападів на приватні домоволодіння Київської області.
За його словами, один з підозрюваних у розбійному нападі уже затриманий.
"Ще двоє з учорашнього дня оголошені в розшук. Є рішення Броварського суду про їх затримання і доставку до суду для обрання міри запобіжного заходу", - сказав Тракало.
Раніше перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що поліція оголосила в розшук Вадима Тітушка.
Спортсмен з Білої Церкви Вадим Тітушко став відомим після участі в бійці з прихильниками партії Свобода під час мітингу опозиції 18 травня 2013 року в Києві, під час якої постраждали журналісти Ольга Сніцарчук і Владислав Содель.
За напад на журналістів він був засуджений до трьох років в’язниці, але покарання було замінено на два роки умовно.

Related

Суспільство 1381171312008744789

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item