Загострення у секторі Газа: ВВС Ізраїлю завдають ударів у відповідь на масований ракетний обстріл

Загострення у секторі Газа: ВВС Ізраїлю завдають ударів у відповідь на масований ракетний обстріл
ЦАГАЛ зареєстрував запуск 36 ракет з сектора Газа
Кількість випущених по території Ізраїлю з сектора Газа ракет збільшилася до 36, чотири з них були перехоплені, повідомили в Армії оборони Ізраїлю.
"На даний момент було зафіксовано 36 ракетні запуски з Гази в бік Ізраїлю (в тому числі вісім, про які повідомлялося раніше)", - йдеться в повідомленні в Twitter.
За даними ізраїльських військових, системою протиракетної оборони Залізний купол були збиті чотири ракети. Більша частина ракет впала на відкритій місцевості.

As of now, 36 rocket launches were identified from Gaza towards Israel (including the eight previously reported). The Iron Dome aerial defense system intercepted four launches, the majority of the rockets hit open areas.

Як зазначає Times Of Israel, у відповідь на ракетний обстріл ізраїльські військові вдарили по сектору Газа. Військово-повітряні сили Ізраїлю завдали ударів по 12 позиціях ХАМАС у секторі Газа.
У соціальних мережах також повідомляють про масований обстріл з боку Ізраїлю.
Раніше повідомлялося, що 8 серпня з сектора Газа було випущено вісім ракет, дві з них були перехоплені. В районі Сдерота ракета потрапила в житловий будинок. За даними медиків, в результаті обстрілу постраждали щонайменше дві людини.

Related

Події у світі 378613842594249590

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item