Назвали місце, звідки "прийшло" м'ясо для отруйної шаурми
https://povnatorba.blogspot.com/2018/08/blog-post_954.html
Курятину для шаурми, якою масово отруїлися кияни, привозили від одного виробника з Житомирської області.
Усі точки з шаурмою працювали нелегально. Про це повідомив начальник столичного управління Держспоживслужби Олег Рубан.
За його словами, постачальнику загрожує штраф або позбавлення волі на шість років. Покарання має визначити суд.
Рубан також підтвердив інформацію про те, що збудником інфекції стала сальмонела – фахівці отримали результати аналізів зі складів, де зберігали неякісну курятину.
Нагадаємо, 30 липня до Держпродспоживслужби почали надходити повідомлення про випадки гострої кишкової інфекції після споживання шаурми, яку продавали в кількох торгових точках у різних районах столиці.