Голова СБУ розповів про плани Кремля і його "вірнопідданих"

Голова СБУ розповів про плани Кремля і його "вірнопідданих"
Кремль намагатиметься вплинути на вибори в Україні через когорту агентів - від різноманітнах "експертів" до народних депутатів. Їхні імена озвучать публіці.
Про це журналістам сказав голова Служби безпеки України Василь Грицак.
"Не сумніваюся ні на йоту, що Росія робитиме все можливе, аби повпливати на процес волевиявлення українців під час президентських і парламентських виборів.
Російське керівництво робитиме все можливе, щоб реінкарнувати стару владу і посилити вплив на Україну. Привести до влади своїх прихильників.
Це буде вплив і через кібер-простір. Так і через їхніх "вірноподданих" в Україні, які займаються різними сферами діяльності - від політологів, політтехнологів, членів політичних структур. Не виключаю навіть депутатів", - заявив він.
"Робитимемо все, щоб цей вплив мінімізувати і віддокументувати. Щоб показати ім'я і в чиїх інтересах вони працюватимуть", - сказав Грицак.
"У нас є інформація про зміну Росією тактики від точкових акцій до роботи в довгу. Що будуть певні громадсько-політичні структури, різні "дослідницькі центри", які просуватимуть російські ідеї, привести до влади лояльних до РФ людей", - розповів голова СБУ.
Наступні вибори президента мають відбутися у березні 2019‑го, парламенту - у жовтні того ж року.

Related

Політика 4607509649084205790

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item