В одній зі шкіл Дніпра отруїлися 16 дітей

В одній зі шкіл Дніпра отруїлися 16 дітей
Батьки здійняли паніку через отруєння у школі: майже третина всіх учнів не прийшли на навчання
У Дніпрі з ознаками харчового отруєння госпіталізували щонайменше 16 учнів різних класів школи №62.
Про це Радіо Свобода заявили у Дніпровській міській раді.
За інформацією представників влади, дітям поставили попередній діагноз гостра кишкова інфекція та гастроентерит. Стан потерпілих стабільний, жодного з них до реанімації не переводили.
За даними місцевого видання Інформатор, перші випадки отруєння були зареєстровані серед дітей молодших класів. "Кілька дітей практично в один момент відчули нездужання, симптоми якого були дуже схожі на харчове отруєння: слабкість, нудота, блювота і температура", - дізналися журналісти.

Батьки підозрюють, що діти отруїлися після вживання неякісної їжі у їдальні. Однак цю інформацію зможуть підтвердити чи спростувати лише після проведення лабораторних аналізів.
Наразі у школі, де сталося масове отруєння, триває перевірка санепідемслужби. Навчальний процес не зупиняли. Однак, за даними видання, через паніку серед батьків у четвер, 13 вересня, на заняття не прийшли більше 250 дітей, а це майже 30% всіх учнів.
Міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що питання знаходиться під його особистим контролем. За його словами, з фонду мера будуть виділені кошти на реабілітацію постраждалих дітей.

Related

Гаряча новина 1797554334856268959

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item