НАБУ взялося за керівництво СБУ

НАБУ взялося за керівництво СБУ
Національне антикорупційне бюро підготувало повідомлення про підозру через незаконне збагачення першому заступнику голови Служби безпеки України Павлу Демчині.
Чиновник назвав дії детективів "злочинними". Текст документа опублікувала в Facebook прес-секретар спецслужби Олена Гітлянська.
Демчина звернувся з повідомленням про "злочин" до генпрокурора Юрія Луценка та його заступника, керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.
7 вересня детектив склав текст підозри Демчині і в той же день направив документ на узгодження в САП. Йдеться про покарання у вигляді позбавлення волі від 10 до 15 років.
"Дізнався від моїх адвокатів, що текст підозри грунтується лише на внесених до неї завідомо недостовірних даних щодо мого спільного проживання із громадянкою В. у період із 2010 по кінець 2016 років і вигадок детективів про можливу наявність у мене і В. загального майна", - заявив чиновник.
Демчина повідомив, що з 2012-го між ним та вказаною жінкою відсутні сімейні стосунки.
Детективи НАБУ під керівництвом прокурорів повідомили міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру у незаконному збагаченні та недекларуванні.
Витрати міністра перевищили доходи.

Related

Політика 1084396663079890078

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item